keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Pari viikkoa!!

Enää pari hassua viikkoa suomessa jäljellä. Juhannuski oli ja meni. Nyt on enää 7 työaamua jäljellä. JEE! :) Perhe laitto mailia ja ilmottivat mun amerikan kännykkänumeron. Oon myös saanu tietää yhden saksalaisen minun ikäisen tytön, Jana, joka lähtee mun kans samana päivänä ja me ollaan kämppiksiä Stamfordin orientaatiossa ja sit tää tyttö tulee Ann Arboriin eli vuosi ollaan todennäköisesti aika tiiviisti tekemisissä. Todella mukava tyttö ja uskon kyllä, että tulemme hyvin toimeen. Ollaan muutamia sähköposteja vaihdettu ja vähän suunniteltiin et voitas sitte yhdessä matkustaa siellä. Voi, että! Oon niin innoissani ku saan uusia ystäviä ja pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin! Aluksi voi kyllä tää kielimuuri olla vähän ongelma mut seki kehittyy ku sitä rupee vaan siellä puhumaan. Aika nopeesti se sieltä kuitenki tulee.

Viime viikolla oli tullu tän Ann Arborin kuntosalin kesäjumpat nettiin. Ei ollukaa mikää ihan pieni juttu. Kauhee nippu tuli paperia ku sen tulostin itselleni, että voin sitä paremmin tutkia. Vähän eri maailmaa ku täällä. Täällä saattaa olla joku pieni ilmotus lehdessä ja siinä on niitten jumpat. Kamalasti siellä oli kaikkia kivoja jumppia. Odotan innolla, että pääsen jossaki käymään. Mää tosiaan saan tän kuntosalin jäsenyyden perheeltäni ja siellä näkyki olevan paljon ilmaisia jumppia jäsenille ja sitte jotai tosi halpoja niin ku esim. spinningi oli 20 dollaria noin 6 kerralta. Eli ei todellakaa kallista varsinki ku on jäsen.

Lauantaina pidän läksiäiset mun kämpillä. Oon jo kämpän sen verran hyvin tyhjentäny, että siellä on käytännössä kaikki kaapit tyhjänä. Oon jättäny vielä huonekalut ja kirjahyllyn tyhjentämättä. Ois vähän liian kolkkoa jos ei ois huonekaluja juuri ollenkaa ja sit rupee kaikumaan ku ei oo mitään seinillä. Nopeesti sen kämpän sitte sunnuntain ja maanantain aikana tyhjentää. Tiistaina tulee sitte uudet vuokralaiset. Sitte pitääki viimenen viikko kärvistellä kotona. Voi voi. No, jospa se menee.

Ainii, Janalla on sama lento mun kans New Yorkista Detroittiin. Meidän perheiden äitit oli varannu meille yhteiset lennot sitte 10.7. Se on se päivä ku meen perheeseen. Torstaina sain lennot New Yorkiin eli lennän Frankfurtin kautta. Lento lähtee 13.40 Helsinki-Vantaalta ja on sitte paikallista aikaa 19.35 New Yorkissa. Joku vajaa kaks tuntia on aikaa vaihtaa Frankfurtissa konetta, et eiköhän siinä ajassa ehdi.

Pakkaaminenki pitäs jossai välissä alottaa. Vielä en oo mitään pakannu, mut oon kyllä ajatellu et mitä pitää ottaa mukaan ja kirjottanu niistä listaa. Perheen äiti laitto sähköpostia, ettei todellakaa kannata ottaa paljoa mitään mukaan ku siellä on niin halpaa suomeen verrattuna, että tavaraa kertyy PALJON vuoden aikana. Et ehkä ihan hyvä, että en oo vielä pakannu, niin ei kerkee etes paljoa pakata mitään mukaan. Ja suurin osa mun tavaroista kyllä onki jo kotona ullakolla.

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Miten ihmeessä löysin tän sun Au Pair -blogin vasta nyt?! No parempi myöhään kuin ei millonkaan, right? ;) Meilläkin enää 11 päivää lähtöön, iiks! Ei näköjään päästä samalla lennolla menemään, harmin paikka :( Mut pidetään kuitenkin ihmeessä yhteyttä vuoden aikana kun nää aikataulut on sen verran samanlaiset, ihan jo pelkästään sen vikan kuukauden matkusteluja sun muita silmällä pitäen ;)

Onhan muuten ok että lisään tän linkin tonne mun blogiin?

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Sullahan lähtö lähenee huimaa kyytiä! Tosi kiva lueskella valmisteluista ja innolla odotan kuulumisia sitten reissusta! Ja omien kokemusten mukaan (vaikken niin kaukana olekaan ollut kuin minne olet menossa, mutta kuitenkin), kannattaa tosissaan harkiten pakata, ja jättää kaikki vähänkin turha pois matkasta. Ei muuta kuin hyviä viimeisiä päiviä suomessa :D

Virpi kirjoitti...

Heippa hei! Sori kun en oo saanu aikaseks kirjottaa sulle mailia.. :) Mut kyl kirjotan ja pian!
Joo, ma toivon et tuo perhe olis se minne lahden. Viela kuitenkin on asioita jotka tokkii ja mietin tarkkaan kylla oonko valmis kestamaan ne.. ;) Juu, kylla saa tulla kaymaan! Perheen aiti jo sanoikin ku kysyin et vieraita saa tulla, mutta ylimaaraisia sankyja ei kylla oo. x) Noh, sitten nukutaan vaikka lattialla.. :D