tiistai 10. kesäkuuta 2008

Viimenen kuukausi menossa

Nyt sitte on jo kovasti menossa viimenen kuukausi suomessa. Ihan älyttömän nopeesti on kyllä aika menny. Kuitenki ku oon jo helmikuusta asti tienny että lähen, niin tuntuu että miten sinne enää voi olla vaan kuukausi! Mieletöntä!
Pääsykokeetkin ovat takanapäin. Ne tosiaan oli viime viikolla. Saa nähdä et pääsenkö sisälle. Ei tuossa kyllä vahinkoa tapahdu vaikka en pääsiskää. Keksin kyllä jotai muutaki sit 2009 syksyksi. 8.7. saa aikasintaan tietää et onko päässy sisälle. Nettiin pitäs sit tulla nimi jos on päässy. Pitää sanoo porukoille et käyvät kattomassa tilanteen ku ite oon tuollon New Yorkissa eikä tietoa et pääsenkö nettiin miten.
Pakkaaminen ja kämpän tyhjennyski pitäs jossai välissä rueta alottamaan. Ihan hyvin vois jo viedä kotiin niitä tavaroita joita en varmasti tarvi viimesen kuukauden aikana. Pitää yrittää et jos saisin tällä viikolla alotettua tai sitte ens viikolla. :)
Kävin viime viikolla etelä suomessa tapaamassa mun uutta au pair ystävää. Aivan mahtava tyyppi! Ollaan yhdessä suunniteltu matkusteluja. Aina on mukavempi matkustaa hyvän kaverin kanssa ku yksin. Tää mun kaveri menee New Yorkiin, et ei tuu samaan paikkaan ku minä. Se on kyllä toisaalta ihan hyvä. Nyt mää pääsen tutustumaan New Yorkiin ja mun kaveri pääsee tutustumaan Michiganiin. Molemmat hyötyy ku vieraillaan toistemme luona. Michiganista ehdin kyllä saada kavereita sitteki ku meen sinne.
Perheen kanssa ollaan mailailtu ja siellä on jo jonkun aikaa ollu 30 asteen helteet! Siellä pitäs ainaki lämpöö piisata sitte ku meen sinne.
Oi voi, enää neljä hassua viikonloppua suomessa! Siistiä! Töissä tosiaan oon viimeseen asti eli 4.7. on mun viimenen työpäivä. Enää neljä viikkoa töitä. Hassua.

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Tiiän ainakin yhden toisen aupparin jolla oli myös vaihto Reykjavikissa, joten voi olla että se on aika yleinen vaihtokenttä. :) Ja Grönlannin yli lentäminen on kuulemma tosi upea kokemus, joten toivottavasti ei oo pilvistä!

Virpi kirjoitti...

Joo, no perhe sitten hylkasi minut. :/ Eli taas uutta perhetta odotellessa. Plaah, taa rupee kaymaan jo hermoille. haha