perjantai 12. kesäkuuta 2009

Vika viikko koulua

Tää viikko on siis ollut vika viikko ku lapset menee kouluun, joten nyt alotetaan sitte kesäloman vietto ja toivottavasti paremmassa säässä. Tänki viikon on nimittäin osannu sataa ja pitää inhottavaa ilmaa, et ei mitää puhetta altaalle ottaa arskaa.

Maanantaina käytiin tytön kanssa kahvilassa istuskelemassa ku ilma oli kuitenki ihan ok et pysty istuu terassilla. Illalla vietin kotona perheen kanssa ja kävin illallisen jälkeen viemässä kuvia kehitykseen siinä toivossa et olisin saanut taas yhden skarpbookin suomeen vietäväksi. Mulla sattu nimittäin sen verran hyvä tuuri, että täällä käynyt yks suomalainen otti yhden laukullisen mun tavaraa suomeen. Kiitos paljon hänelle! :) Oli tosi iso apu. Jostai syystä mun kuvien polttaminen levylle meni pieleen ja ne ei pystyny kehittää etes puolia niistä kuvista mitkä oisin halunnu eli en sitte saanu sitä skarpbookia hänen mukaan. Haluan kuitenki laittaa sen ihan valmiina, niin ei tarvihe suomessa tehää mitää muuta niitten eteen ku esitellä ihmisille. :)

Tiistai ja torstai aamuna mulla oli tennis ja nyt oliki sitte vikat kerrat. Kummallaki kerralla pelattiin eri piste lasku tyylillä pelejä ettei niinkää harjoteltu opettajan ohjeella löyntejä. Oli tosi kivaa. :) Harmi ku nyt ei oo enää aikaa mennä kursseille. Toivottavasti toi sää paranis ku me tiedetään suomalaisen kanssa yks paikka johon voi mennä pelaa ilmatteeksi mut ku se on ulkoilma kenttä, niin ei oikein kaato sateella huvita mennä sinne. Toivottavasti ehditään pelaa ennen ku mää lähden. Tiistaina kävin tytön kanssa parissa kaupassa hakee viimeset tuliaiset suomeen. Halusin neki saada jo tässä lastissa lähtee suomeen, niin ei tarvi enää miettiä sitä. Tiistai iltana oli vika kerta mun spinningiä ja pilatesta mutta valittettavasti jouduin missaa molemmat, sillä meillä oli myös au pair meetingi, joka melko varmasti oli mun vika, joten en halunnu sieltäkää olla pois. Menin lasten harrastus reissun jälkeen meidän aluevalvojan kotiin ja grillattiin. Tiistai iltana ilma oli onneksi hyvä. Siellä sain mitalin mun 5K juoksusta, sillä tulin mun sarjassa toiseksi. Mitali oli toimitettu meidän aluevalvojalle ku en jääny sinne odottaa tuloksia ja mitalien jakoa. Nyt on sitte kiva hopeinen mitali muistona päivämäärineen kaikkineen. Meetingissä olin jonkun pari tuntia ja sitte lähdin ypsiin kattoo jäkistä. Red Wingsillä oli nimittäin mahdollisuus viedä Stanley Cup mutta ei niin ei! Hyvin kyllä pelasivat mut ku ei maalia niin ei maalia. Nyt ne sitte pelaa ratkaisu pelin perjantaina ja vähänkö raivostuttavaa ku saatan just sillon olla autossa matkalla mökille. Toivottavasti selvitään lähtee mökille sen verran ajoissa, et ehdin näkee pelin tai ainaki edes lopun.

Keskiviikkona käytiin tytön kanssa ostarin leikkipaikassa todennäköisesti vikaa kertaa, sillä pojat on vähän turhan isoja sinne, joten ei tulla menemään sinne ku pojatki on lomalla koulusta. Poikien tultua koulusta oli piano tuntien ja tytön baletin vuoro. Illan vietin kotona, sillä keskiviikkona oli vanhimmaisen oikein synttäripäivä, joten pidettiin synttäri illallinen hyvän ruuan ja jälkkärin kera. Mummi ja ukkiki tuli. Sillonki ilma oli onneksi hyvä, niin voitiin syödä tossa meidän parvekkeella.

Torstaina tuli vettä taivaan täydeltä melkeen koko päivä, joten oltiin tytönki kanssa vaan kotona. Ei paljoa huvittanu lähtee tonne itteensä kastelee mihkää. Torstai iltana kävin salilla ja näkee kavereita ennen ku lähden mökille. Perjantaina siis startataan heti ku saadaan pojat koulusta. Tytöllä oli viimenen päivä torstaina ja pojilla on perjantaina vielä puolikas päivä. Tuun olemaan siellä 10 päivää, joten tuun takasi sillon sunnuntaina ku suomessa on jussi. Päivitän sitte sen jälkeen blogia et miten meni Kanadassa. Toivottavasti sattuu hyvät ilmat, et ei tuu mökki höperöksi.

Palaan mökiltä viikon päästä sunnuntaina, joten yritän päivittää blogia sitte alkuviikosta sen tiimoilta. Hyvää juhannusta suomeen ja juhlikaa munki puolesta! :)

Ei kommentteja: