keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Lomaviikko ennen Kanadaa

Tällä viikolla on siis lapsilla ollu loma viikko koulusta. Tai siis pojilla on ollut. Tyttö on saanut mennä kouluun ja hienosti hän on sinne halunnutkin mennä. Torstaina joskus puolen päivän jälkeen lähdetään Kanadan mökille mummin ja ukin kanssa kaikki kolme lasta ja mää. Hostvanhemmat jää tänne, ku heidän nyt täytyy mennä töihin. Tiistai iltana kuulin, että torstaina lähdetään. Vähän kivaa! Oon tosi innoissani ku oon koko ajan toivonu, että pääsisin sinne talvella. Siellä on varmasti hienot maisemat talvella ku lunta on joka paikassa. Oon siis koko ajan ollu vapaehtoinen lähtemään mummin ja ukin mukaan, jos ne ottaa myös kaikki kolme lasta mukaansa. Ei tietoa että millon tarkaalleen tullaan takasi, mutta viimestään sunnuntaina ku lasten pitää kuitenki mennä kouluun maanantaina.

Maanantain ja tiistain lomapäivän ohjelma oli aikalailla samanlainen. Aamulla kun tyttö heräs omatoimisesti, vietiin hänet poikien kanssa kouluun. Poikien kanssa tultiin kotiin ja syötiin lounas ennen ku haettiin tyttö koulusta. Koulun jälkeen sitte mentiin pulkkamäkeen. Meillä on aikalailla vikat päivät menossa ku on lunta, niin viimeset mahdollisuudet mennä pulkkamäkeen ja ilmaki oli tosi nätti molempina päivinä. Aurinko paisto kirkkaalta taivaalta, et sitte saatiin kaikki punaset posket ku oltiin reippailtu pulkkamäessä. Maanantaina oltiin siellä joku kaks tuntia ja tiistaina joku vajaa tunti. Tiistaina eivät olleet enää niin innostuneita siitä pulkkailusta ja koko ajan meinas tulla itku jostaki asiasta. Maanantai iltana mää olin vaan kotosalla ku olin niin väsyny pulkkapäivän jälkeen. :D Tiistai iltana lähdin salille, vaikka väsytti kyllä taas kamalasti, mutta oli nyt jo pakko päästä. Tällä viikolla ku ei tosiaan oo mitää niitä ohjattuja tunteja ku on lomaviikko. Onneksi myös lomaviikon takia salilla ei ollu yhtä paljon väkee ku yleensä. Yleensä sinne ei mahdu iltasin sekaa, mutta nyt mahtu ihan hyvin. Sali reissun jälkeen kävin tapaamassa yhtä amerikkalaista miestä. Ihan kiva tapaus, mutta katsotaan nyt.

Keskiviikkona oltiin aamusta poikien kanssa kotona, odotettiin että tyttö pääsee koulusta ja syötiin lounas. Ja mää sain jopa tehtyä läksyjäki. Otan kyllä kirjat mukaan mökille, niin siellä voi sitte opiskella iltasin ku on pimeetä tai jos on huono ilma. Ei siellä kuitenkaa niin hirveesti sitä tekemistä oo jos ei voi ulkona olla. Iltapäivällä ku saatiin tyttö koulusta, vein kaikki kolme leffaan. En ollukaa vielä käyny kaikkien kanssa leffassa yhtä aikaa. Mentiin kattoo se Bolt leffa. Varsinaisista leffateattereista se nyt on meillä jo lähteny, mutta nyt se on tullu sellaseen leffateatteriin, jossa liput maksaa tyyliin taalan kappale. Oli ihan kiva leffa, pojat tykkäs kovasti ja tyttöki kyllä tykkäs, mutta välillä meinas olla liian tylsä juoni tytölle. Ei siinä koko ajan tapahtunu jotai mielenkiintosta, joten ei meinannu jaksaa seurata, mutta kiltisti silti katso ku pääsi sitte mun syliin istumaan. Leffan aikana oli ruennu sataa vettä, joten nyt sitte viimestään lähtee loputki lumet. Illlalla kävin metsästää vähän talvivaatteita. Mulla nyt ei oo täällä toppahousuja ja oon huomenna lähdössä sinne mökille, joten sellaset on tarpeen. Löysinki ihan hyvät ja halvat ku täällä toppahousut on lähteny jo melkeen kaikista kaupoista. Pari hassua kauppaa enää myy niitä ja niissäki ne on puoleen hintaan ja tosi vähän kokoja. Löysin nyt kuitenki jotain. Vielä ihan illalla kävin näkee toista suomalaista au pairia. Käytiin vaan kahvilassa istumassa ja höpöttelemässä.

Yritän sitten alkuviikosta päivittää Kanadaa tänne. Hyvää viikonloppua suomeen!

Ei kommentteja: